Suspendisse

Habitasse © Curabitur felis erat. Mauris di Serif. Vestibulum | Sed vulputate

    Lepo sončno opoldne, ura je odbila 12, ko smo drug za drugim prihajali v gostilno Kovač v Sostrem, kar je tradicija že vrsto let. Vsako leto se namreč invalidi zberemo, da se družimo ob dobrem kosilu in rujni kapljici, se pogovorimo, pojemo in poveselimo v prijetni družbi.

Videti je bilo vesele obraze in iskrice v očeh, saj človek je družabno bitje in tudi tisti najbolj osamljeni so bili na ta dan dobre volje.

V letnem vrtu so nas čakale lepo pogrnjene mize in prijazni natakarji, ki so nam ponudili okusno kosilo.

Gospod predsednik je pozdravil vse prisotne, povedal nekaj lepih besed in nam zaželel prijetno popoldne. Njegove besede so se uresničile, saj smo preživeli res lepo popoldne.

Med kosilom nas je pozdravil tudi dež, vendar je pesem kljub temu odmevala po letnem vrtu in čutiti je bilo veselje. Ob spremljavi kitare in orglic smo zapeli nekaj slovenskih narodnih pesmi

Prijetno popoldne je hitro minilo. Za vse dobre iskrive trenutke, ki smo jih preživeli v sredo je poskrbela Alenka, ki nas je vzpodbujala k petju in animirala, da je bilo veselo.

Prepričana sem da je to popoldne marsikomu, ki je osamljen prinesel sončni žarek v njegovo življenje, saj takrat človek spozna, da ni sam.


                                                                                                      Metka Kogovšek

Srečanje težkih invalidov  2018


#top

Klik na sliko za več fotografij

Donacija Na vrh