Društvo invalidov je v svojem delovnem planu za leto 2015 imelo planirano aktivnost članstva s programom rekreativnega in družabnega dogodka za svoje člane ob koncu poletja in sicer kopalni izlet v Zasavje v kraj Rimske Toplice v Rimske Terme.

Društvo se je na ta izlet odpravilo v soboto. 29.8.2015. Poln avtobus veselih članic in članov društva, je prispel okoli 9 ure na ploščad pred terme v Rimskih Toplicah. Po nabavi vstopnic in pripravi na kopanje v bazenih rimskih term, se je pod animacijskim vodstvom mlade animatorke, izvedla tudi jutranja telovadba v bazenu. Vreme je bilo zelo lepo skoraj prevroče, zato je prijala tudi osvežitev v topli vodi notranjega bazena in vodnih masažah. Po eni uri kopanja, pa se je na robu bazena pripravila tudi glasbena spremljava za naslednjo aktivnost v bazenu, Zumbo. Mlad, nadobuden animator, je ob spremljavi popularne glasbe, v ritmih poplesaval in obenem motiviral plavalce in kopalce, da so z njim telovadili skoraj eno uro. Čas, kateri je bil rezerviran za kopanje je hitro minil. Po dobrih treh urah smo se kar prijetno utrujeni , odpravili na naslednjo točko izleta in sicer na zasluženo kosilo. Po dobri urci vožnje proti osrčju Slovenije, v Moravče, smo se v gostilni Peterka dodobra zaužili kosila, okrepčali s pijačo, poveselili in zaplesali ob zvokih našega harmonikarja in zvečer, kateri je prekmalu prišel čas slovesa, se odpravili proti domu."

Društvo invalidov Lj. Moste Polje na kopalnem dnevu