ŠPORTNI RIBOLOV (Poročilo)

Tudi letos smo bili ribiči našega društva aktivni,saj smo se udeležili področnega tekmovanja v Postojni in ljubljanske lige invalidov. V Postojno smo se odpeljali štirje in to Perko Jože, Valentinčič Andrej, Matko Martin in jaz Intihar Ivan. Lovili smo v nemogočih razmerah kljub temu pa se je Matko uvrstil na državno prvenstvo, ki pa se ga zaradi neznanih razlogov ni udeležil.

V ljubljanski ligi invalidov ribičev smo barve našega društva zastopali: Matko Martin, Valentinčič Andrej, Perko Jože, Miškić Vjekoslav, Čulibrk Milorad in Intihar Ivan. V ligi so bile štiri tekme in na vseh štirih tekmah smo bili zelo uspešni, tako posamezno kot ekipno saj  smo na koncu zabeležili odličen rezultat.  Posamezno ( prvi Perko Jože   drugi  Intihar Ivan  četrti Valentinčič Andrej  peti Matko Martin  šesti Miškić Vjekoslav). Ekipno sta bila pa Perko Jože in Valentinčič Andrej prva,Matko Martin in Intihar Ivan druga,Miškić Vjekoslav in Čulibrk Milorad pa šesta.

To bi bilo v kratkem poročilu vse z moje strani, zahvaljujem se g. predsedniku, da nam je omogočil manjšo zakusko po končani ligi.

Športni pozdrav    Ivan Intihar

Ljubljana,18.07.2013