PRAZNOVANJE 40 LET DRUŠTVA

V soboto, 28. Junija smo obeležili jubilej našega društva.

Zbrali smo se v ribiškem domu v Vevčah, kjer smo pripravili proslavo in piknik. Zbralo se je veliko naših članov,

povabljenih gostov in nastopajočih. Bilo nas je čez dvesto, zato je bila za nas, ki smo organizirali praznovanje,

kar zahtevna in odgovorna naloga.

Toda uspelo nam je pripraviti lepo praznovanje  in vsi so bili zadovoljni.

Začeli smo ob enajstih in po dobrem golažu smo nadaljevali s proslavo.  Pozdravil nas je  predsednik društva

Diko Ivanović in po spodbudnem govoru, je zadonela pesem  pevskega zbora. Z recitalom se nam je predstavila

ga. Anica Štamcar. Prostovoljci in prostovoljke, ki delajo v društvu pa so dobili zaslužena priznanja

za dolgoletno in požrtvovalno delo v društvu.

Po slavnostnem delu je končno prišla zabava in veselo rajanje. Odmore med plesi smo zapolnili s srečelovom in družabnimi igricami.  Čas je hitro mineval in za vse nas, ki smo bili zaposleni z organizacijo, so bili zadovoljni in nasmejani obrazi, naša največja nagrada. Hvala vsem prostovoljcem, ki so pomagali, predvsem pa se moramo zahvaliti našemu predsedniku Diku Ivanoviću, ki je pripravil to praznovanje in poskrbel, da je vse nemoteno potekalo. Veseli, nasmejani in z lepimi občutki smo zaključili  ta lep sobotni dan.

Donacija Na vrh #top