V soboto 3.10. 2015 smo se udeležili območnega ekipnega tekmovanja invalidov v pikadu za 2015. Tekmovanje je bilo organizirano v Borovnici, v prostorih osnovne šole. Žensko ekipo našega društva so zastopale: Alenka Kocuvan, Barbara Gvardjančič, Marija Tekavec in Tatjana Žle. Dobro so se odrezale, saj so med 8 ekipami osvojile 3. mesto in za las jim je ušlo državno prvenstvo.

Tudi naša moška ekipa v sestavi: Nikić Dušan, Smajić Medelalija, Nenad Đekanović in Tomo Čerina so se dobro odrezali in prav tako osvojili 3. Mesto.

V Zagorju ob Savi pa je bilo 17.10. tudi ekipno tekmovanje v šahu. Tudi to so bile kvalifikacije za  ekipno DP invalidov Slovenije v šahu. Našim šahistom v sestavi:

Nenad Đekanović, Mihajlo Savić, Boško Čičić, Nusret Sivčević pa se je uspelo uvrstiti s 3. mestom na državno prvenstvo.

Vsem športnikom iskreno čestitamo za dosežene rezultate in jim še naprej želimo veliko športne sreče in lepih uspehov.

Tekmovanje v Pikadu 2015