Donacija Na vrh Galerija3

OBISKI TEŽKIH INVALIDOV NA DOMU

Poleg vseh dejavnosti, ki se izvajajo v našem društvu, je potrebno še posebej poudariti,da se bliža čas, ko naši poverjeniki na terenu obiščejo težje obolele in slabo mobilne člane društva. Prav poverjeniki so tisti, ki posredujejo marsikatero informacijo o stiskah naših članov in o potrebah po dodelitvi finančne pomoči in podobno. Obisk, majhno darilce, predvsem pa človeški stik, lepa beseda in zavest,da nekdo misli nate,ko si sam,obolel in nemočen daje upanje našim težje obolelim članom.

Ob tej priložnosti bi prav posebej pohvalili naše požrtvovalne poverjenike-prostovoljce in se jim zahvalili, ker svoj prosti čas posvetijo skupno dobremu.

NOVOLETNA OBDARITEV  V DRUŠTVU 2014

Kot vsako leto smo tudi letos obiskali 80 težkih invalidov in jih obdarili z prazničnimi dobrotami. Nekateri med njimi  nas radi obiščejo v društvu, kjer se poveselijo z nami. Tudi naš dolgoletni član Samo nas je obiskal in z darilom smo ga razveselili kar v društvu. Želimo si čim več vaših obiskov in  sodelovanja, le tako bomo vedeli kaj potrebujete in pomagali vam bomo, kolikor je v naši moči.