Kosilo za težke invalide 2015

V društvu izvajamo osem socialno zdravstvenih programov in eden med najpomembnejšimi je prav PREPREČEVANJE IN BLAŽENJE SOCIALNIH IN PSIHIČNIH POSLEDIC INVALIDNOSTI. Sem spadajo vsakoletni obiski na domu, kjer obiščemo invalide, jih povprašamo o težavah in problemih, ter jim skušamo pomagati, kolikor je v naši moči. V poletnem času težke invalide peljemo tudi na kosilo, kjer se družijo in spoznavajo med seboj in ta druženja jim res veliko pomenijo.

V četrtek 18.6. smo tako 21 težkih invalidov in 14 spremljevalcev odpeljali na kosilo. Nam, ki smo organizirali kosilo, veliko pomenijo zadovoljni in nasmejani obrazi in vsi smo se strinjali, da bi taka srečanja morali  organizirati večkrat.

Vsi pa se že veselimo  kopalnega izleta v Strunjan. Tisti, ki imate dodatek za pomoč in postrežbo, jih brezplačno odpeljemo na morje. Kdor bi se nam želel pridružiti 18.7., se lahko prijavi v društvu. Vabljeni!