Piše se 3  december in na ta dan invalidi praznujemo svoj dan, mednarodni dan invalidov, hkrati pa je to tudi rojstni dan našega največjega pesnika Franceta Prešerna. V našem društvu smo ta dan praznovali 7. decembra. Gospod predsednik Diko Ivanovič  je imel uvodni govor in nam z besedami motivacije popestril nadaljevanje našega programa, ki ga je vodila Alenka Kocuvan .

Nekaj utrinkov sem obeležila tudi s fotografskim aparatom saj slika včasih  pove več kot le beseda. Občutka slavja, praznovanja našega praznika in hkrati zaključka našega uspešnega leta se ne da opisati. Morate ga doživeti in občutiti. Atmosfera  je bilo pozitivna. Dvorana je bila polna smeha in radosti.  Nekaj simpatičnih iger in glasba nam je popestrila ta dan. Upam da se je ta dan  dotaknil tudi srca osamljenih duš in popestril veseli december. Želim si da nam bo ta dan  ostal v  lepem in dolgem spominu.

Metka Kogovšek

Dan invalidov 2019