PIKNIK NA BRINJU V SLOVENSKI BISTRICI 2013

Z  DI Črešnjevec in DI Radovljica smo se 6. julija udeležili piknika na Brinju v Slovenski Bistrici. Gostitelj piknika je bilo društvo Črešnjevec, ki se je izjemno potrudilo in pripravili so čudovito srečanje, ki nam bo še dolgo ostalo v spominu. Posebno pa se moramo zahvaliti in pohvaliti predsednika DI Črešnjevec Zvonka Kolarja in njegovo ženo Marjano in ostale prostovoljce, ki so neumorno skrbeli za naše polne želodčke in dobro počutje. Ob dobri hrani in pijači so za dobro voljo poskrbeli še glasbeniki iz Gorenjske in veselo smo se vrteli ob zvokih raznovrstne glasbe. Tudi tistim, ki niso plesali ni bilo dolgčas, saj smo imeli pravo športno tekmovanje. Pomerili smo se v podiranju hlodov s kolesom, metanju žogic v luknje na platnu in metanju vojaškega škornja v daljino. Naše društvo je doseglo prvo mesto in domov smo odnesli pokal,ki smo ga postavili na častno mesto v društvu.

Srečanje je res hitro minilo in obljubili smo si, da bo to srečanje postalo tradicionalno in da se prihodnje leto zopet srečamo v Ljubljani ali Radovljici. Predsednik našega društva se je gostiteljem zahvalil za ves trud in pohvalil prijetno srečanje.

Vse lepo enkrat mine, toda lepi spomini ostanejo.

Nasvidenje naslednje leto!

Donacija #top Na vrh